010 844 34 86
Laan op zuid 790
3071 AB Rotterdam
Maandag t/m zaterdag 10:00-19:00
Zondag gesloten

Over ons

Beautyzohal is een salon waar u zich meteen thuis zult voelen. Onze kennis in diverse huidsoorten in combinatie met een prettige sfeer, zal u zeker bevallen.

Beautyzohal is een professionele schoonheidssalon met verschillende gezichtsbehandelingen en specialistische behandelingen.

Onze schoonheidsspecialistes beschikken over de juiste kennis en ervaring om u een passende behandeling aan te bieden. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten, de nieuwste behandelmethodes en geavanceerde apparatuur, zoals Hydrafacial. De nieuwste techniek om je huid meteen te laten stralen!

Er zijn ruime keuzemogelijkheden in behandelingen om de conditie van de huid te verbeteren.

Bij binnenkomst wordt u hartelijk verwelkomt met een kopje thee of koffie en starten wij met een korte intakegesprek.

Overigens beschikken over een luxe huidscan om beter naar uw huid te kunnen kijken en vervolgens te analyseren. Uiteraard beslissen wij samen met u, op basis van onze kennis en de huidscan, welke behandeling het beste past.

Wij bieden basis deep reinigingen behandelingen tot de zeer luxe 24 karaat gold Facial.

De schoonheidsbranche blijft zich ontwikkelen, vandaar dat wij telkens de meest recente behandelingen en methodes aanbieden!

Bij Beautyzohal is het erg belangrijk dat er naar wensen van de klant wordt geluisterd!

Wij werken met de huidverzorgingslijn en huidverbetering Yellow Rose, Innoaesthetics, QMS Medicosmetics , Oxygeneo, Hydrafacial, Skintech, Casmara en Cliniccare!

In Beautyzohal bent u ook welkom voor zonnebanken. Wij beschikken over 2 Sunlight zonnebanken om u een gezond kleurtje te geven of om even tot rust te komen.

Heeft u altijd gedroomd van de ultimate witte Hollywood smile? Dat kan namelijk bij ons. Wij werken met producten van X-Treme Smile en bleken uw tanden op natuurlijke basis zonder peroxide en pijnloos.

Onze wimpers styliste zal u mogelijkheden bieden om uw wimpers mooi lang en vol te krijgen. Ook bieden wij Wimperlifting om zo elke dag te kunnen stralen.

Beautyzohal is een luxe allround schoonheidssalon en bieden alle mogelijkheden aan voor elke klant. Een mooie glimmende uitstraling is onze vak!

Graag ontmoeten wij u in onze salon!

Actie: Tandenblekken €50,00