010 844 34 86
Laan op zuid 790
3071 AB Rotterdam
Maandag t/m zaterdag 10:00-19:00
Zondag gesloten

Reserveren

Reserveren

Beste klanten wij moeten helaas onze salon tot 6 april sluiten vanwege Corona-virus. Iedereen die tot 6 april een afspraak bij ons heeft staan kan zijn afspraak kosteloos annuleren of wijzigen .
U kunt ons een mail sturen op info@beauty-z.nl uw naam , achternaam, datum en tijd van uw afspraak vermelden en wat u met uw afspraak wilt doen. Wij proberen zsm contact met u op te nemen.

Er zijn ruime keuzemogelijkheden in behandelingen om de conditie van de huid te verbeteren.
Bij binnenkomst wordt u hartelijk verwelkomt met een kopje thee of koffie en starten wij met een korte intakegesprek. Overigens beschikken wij over een luxe huidscan om beter naar uw huid te kunnen kijken en vervolgens te analyseren. Uiteraard beslissen wij samen met u, op basis van onze kennis en de huidscan, welke behandeling het beste bij u past.

Voor het maken van een reservering dient een aanbetaling van €50,00 gedaan te worden.
Deze zal in mindering gebracht worden op de dag van de behandeling.

U hoeft bij het reserveren van een afspraak nog geen behandeling te kiezen, dat doen we hier in onze salon samen met u na dat wij een gezichtsanalyse hebben gedaan (tenzij u te laat bent, dan kunnen wij helaas geen huidanalyse meer uitvoeren). Graag 15 minuten voorafgaand uw afspraak aanwezig zijn voor een huidanalyse!

Let op !!!

Afspraken dienen voor 24 uur te worden geannuleerd/gewijzigd.
Annuleert u uw afspraak voor 24 uur, betaald u € 20.00,- annuleringskosten.
Doet u dat na 24 uur of komt u helemaal niet opdagen dan bent u helaas uw aanbetaling kwijt.
Voor het verzetten van een afspraak voor 24 uur brengen wij €7.00,- administratie kosten in rekening.
Indien u 24 uur of korter van tevoren uw afspraak verzet, dan zijn wij genoodzaakt om de aanbetaling van € 50.00,- euro per gereserveerde behandeling in rekening te brengen.
Doordat de afspraak kort voor aanvang wordt verzet hebben wij geen tijd meer om die tijd een andere invulling te geven. U houdt dan een plek vast voor iemand anders.

Komt u te laat dan gaat dat van uw behandel tijd af. Wij zijn niet verantwoordelijk voor uw verhindering zoals files, ziektes, diarree, kramp, kiespijn, ongeluk, familie problemen of autopech. Onze excuses hiervoor, maar wij zijn genoodzaakt om zulke maatregelen te nemen.

 

Voor HIFU behandelingen graag telefonisch een afspraak maken.

Weet u niet welke behandeling u moet kiezen ? dan altijd “aanbetaling gezichtsbehandeling op advies” kiezen.