010 844 34 86
Strevelsweg 700 unit 208,
3083 AS Rotterdam
Maandag t/m zaterdag 10:00-19:00
Zondag gesloten

Dermapen MicroNeedling

Microneedling

Een behandeling met de Dermapen is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft. Het is geschikt voor een oneffen huid, grove poriën en acne littekens en striae.

De behandeling

De Dermapen maakt door middel van verschillende naaldjes, kleine verticale geultjes in de huid die aan de buitenkant niet echt zichtbaar zijn. De huid wordt op deze manier net genoeg ‘geopend’ om geactiveerd te worden. De huid wordt hierbij gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken wat een stevigere en gladdere huid oplevert. Acne littekens, striae en fijne lijntjes worden oppervlakkiger.

Huidreactie

Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak en de lengte van de naalden zal de huid er roze/ rood uit gaan zien. Bij sommige huidtypes zal dit snel verdwijnen, bij andere kan de roodheid enkele aanblijven. Bij een diepere behandeling kan de huid licht gaan schilferen. Dit is een positief effect omdat de dode huidcellen “afschilferen” en nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Wij adviseren om de huid goed te beschermen met een SPF 50 en in de opvolgende dagen een serum aan te brengen op de behandelde huid.
Tijdens een intake kunnen horen we graag van u wat uw wensen en verwachtingen zijn.Alles zal uitvoerig worden besproken en uw vragen zullen worden beantwoord. Allereerst wordt uw huid in kaart gebracht, fotos gemaakt en u krijgt een uitgebreid verzorgingsadvies mee naar huis.

Microneedling is inzetbaar voor

  • Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping
  • Acne littekens
  • Littekens van andere aard
  • Zonbeschadiging
  • Pigmentstoornissen
  • Grove huidstructuur / vergrote poriën
  • Striae / striemen
  • Cellulitis
  • Dubbele kin

Behandelingen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Om een verandering in de huid teweeg te brengen is er tijd nodig. Geleidelijk treedt er verbetering op in het bindweefsel. Na gemiddeld 4-6 weken zal de huid er beter uit gaan zien. Het verbeteringsproces gaat door tot ongeveer een half jaar na de laatste behandeling. Net als bij andere huidverbeterende therapieën geldt, hoe meer behandelingen, hoe groter het effect.
Afhankelijk van het huidprobleem zijn er gemiddeld zes behandelingen in kuurverband nodig voor een goed resultaat. Door op deze manier te behandelen, kan de voortgang van het proces bewaakt worden. Iedere behandeling met de dermapen zal een boost zijn voor uw huid. Voorafgaand aan de eerste behandeling en tussentijds worden foto’s van de huid gemaakt, zodat het proces goed gevolgd kan worden.