010 844 34 86
Strevelsweg 700 unit 208,
3083 AS Rotterdam
Maandag t/m zaterdag 10:00-19:00
Zondag gesloten

Over ons

Beauty-Z is een salon waar u zich meteen thuis zult voelen. Onze kennis in diverse huidsoorten in combinatie met een prettige sfeer, zal u zeker bevallen.

Beauty-Z is een professionele schoonheidssalon met verschillende gezichtsbehandelingen en gespecialiseerde behandelingen. Wij doen aan de hand van een huidscan, wens en budget een gepaste behandeling voor uw kiezen.

Onze schoonheidsspecialistes beschikken over de juiste kennis en ervaring. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten, de nieuwste behandelmethodes en geavanceerde apparatuur, zoals Hydrafacial, Saltfacial, Oxygeneo, Mesogun enzovoort. De nieuwste technieken om je huid meteen te laten stralen! Er zijn ruime keuzemogelijkheden in behandelingen om de conditie van de huid te verbeteren.

Bij binnenkomst wordt u hartelijk verwelkomt met een kopje thee of koffie en starten wij met een korte intakegesprek. Overigens beschikken wij over een luxe huidscan om beter naar uw huid te kunnen kijken en vervolgens te analyseren. Uiteraard beslissen wij samen met u, op basis van onze kennis en de huidscan, welke behandeling het beste bij u past Bij Beauty-Z is het erg belangrijk dat er naar wensen van de klant wordt geluisterd.

Wij werken met de huidverzorgingslijn en huidverbetering Nassif MD, mesoestetic, QMS Medicosmetics, Oxygeneo, Hydrafacial, Casmara, Circadia en Dermapen4.

Beauty-Z is een luxe allround schoonheidssalon en bieden alle mogelijkheden aan voor elke klant. Een mooie glimmende uitstraling is onze vak!

Graag ontmoeten wij u in onze salon!

Actie: Carbon Laser, Hydrafacial en Mesotherapie €185,00