010 844 34 86
Strevelsweg 700 unit 208,
3083 AS Rotterdam
Maandag t/m zaterdag 10:00-19:00
Zondag gesloten

The saltfacial

wat is The SaltFacial™ Skin Renewal Therapy System?

The SaltFacial™ Skin Renewal Therapy System, is dé non-invasieve technologie op het gebied van huidverjonging! Dit gepatenteerde systeem is gekwalificeerd als een medisch multifunctioneel apparaat (klasse 2) en is speciaal ontworpen om de textuur, de teint en de kleur van de huid op hoogwaardig niveau te verbeteren.

Het apparaat is ontwikkeld in California door Med-Aesthetic Solutions, een producent met al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van het ontwikkelen van medische esthetische apparatuur.

De gepatenteerde 3-stappen procedure van The SaltFacial™ Skin Renewal Therapy is veilig en effectief voor alle huidtypes. De resultaten zijn direct merkbaar, zonder enige herstelperiode of bijwerkingen. Na de eerste behandeling zal de cliënt al merken dat de huid
zachter, steviger en gladder aanvoelt dan voorheen. Gegarandeerd tevredenheid al na de eerste behandeling!

Stap 1: Herstellen

The SaltFacial™ Skin Renewal Therapy combineert 3 stappen voor een zachtere, soepelere en mooiere huid,

Stap 1: Herstellen

De huid conditie wordt hersteld met behulp van 100% puur biologische zeezout. Het gepatenteerde lichtgewicht handstuk, gemaakt van aluminiumlegering, exfoliëert de huid gelijkmatig onder een precieze invalshoek, waarbij de stratum corneum (de hoornlaag) wordt verwijderd. Let op: daarbij wordt geen zuigkracht maar een druktechniek toegepast. Hierdoor kan een grondige exfoliatie plaatsvinden zonder dat de cliënt het risico loopt op trauma aan de huid zoals: blauwe plekken, littekens, strepen, erytheem of hyperpigmentatie. Dit maakt het apparaat 100% veilig en effectief voor de meest gevoelige huidtypes onder ons.
Brengt de alkaline niveaus in balans voor een betere genezing.
Desinfecteert en ontdoet de huid van onzuiverheden; dit bevordert het genezingsproces van een acne huid.
Verwijdert dode huidcellen effectief en hydrateert de huid.
Voorziet de huid van een prachtige ‘glow’ en verstevigd de huid merkbaar.
Bereid de huid op cellulair niveau voor, waardoor de huid de hoogwaardige werkstoffen beter kan opnemen.

Stap 2: Vernieuwen

The SaltFacial™ Skin Renewal Therapy bevat een L’avantage 3 MHz Ultrasound dat speciaal ontwikkeld is voor medische en esthetische procedures. De ultrasound brengt de hoogwaardige werkstoffen zoals antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur diep in het huidweefsel. Hierdoor dringt 30% van deze essentiële werkstoffen tot 2x dieper in de diepe lagen van de huid, dan wanneer het plaatselijk wordt aangebracht.
Stimuleert en verhoogt het zuurstofgehalte voor een gezonder uitziende huid.
Stimuleert de doorbloeding en zorgt daarmee voor een versnelde genezing van de huid.
Zorgt voor het insluizen van de actieve werkstoffen waardoor deze aanzienlijk beter worden opgenomen in de huid.

Stap 3: Verjongen

De klinische kwaliteit van de High-Intensity Multi-Wavelength LED PDT Fototherapie maakt The SaltFacial™ Skin Renewal Therapy ultra-veelzijdig. De verstelbare 3-delige display wordt gekenmerkt door 1.756 LEDs met vier golflengtes. Dit biedt de flexibiliteit om een breed scala aan medische en esthetische huidaandoeningen te behandelen. Het formaat van de lamp maakt het tevens gemakkelijk om een groot gebied in één keer te behandelen.
1.756 medische-kwaliteit LEDs.
4 behandelgolflengtes.
Omvat een groot behandeloppervlakte (totaal: 40.5cm x 91.5cm).
Hoog energievermogen.
Verbetert de resultaten aanzienlijk in behandelingen en aanvullende procedures.

Deze niet chirurgische veilige behandeling geeft gegarandeerd resultaat en voelt zeer comfortabel aan. Deze behandeling heeft geen herstelperiode nodig, je kan meteen door naar je werk. Je kunt deze behandeling één keer per maand laten uitvoeren óf kiezen voor een kuur van 3 tot 6  behandelingen, zodat je op een natuurlijke en veilige wijze een structurele en duurzame huidverbetering kan bereiken.

Behandelingen