010 844 34 86
Strevelsweg 700 unit 208,
3083 AS Rotterdam
Maandag t/m zaterdag 10:00-19:00
Zondag gesloten

Oxygeneo

Als je weet dat ons (lichamelijk) welzijn voor 25% door onze genen bepaald wordt en voor 75 % door levensstijl, dan is het leiden van een langer en gelukkiger leven dus beïnvloedbaar.

Oxygeneo

HET ALTERNATIEF VOOR MICRODERMABRASIE EN ZUURSTOFBEHANDELINGEN IN ÉÉN!

Een gezicht onder je handen zien verbeteren en duurzame resultaten op de lange termijn, dát is waar je voor gaat als specialist in huidverbetering.

Dit ging nog nooit zo snel als met de revolutionaire OxyGeneo behandeling van Pollogen. In een markt waarin al snel geroepen wordt dat iets nieuw is biedt OxyGeneo werkelijk een innovatieve ervaring die uw cliënten zal verbazen.

Na 4 minuten 1 kant van het gezicht behandeld te hebben kun je direct resultaat laten zien. En de volledige behandeling kan al in 15 minuten worden uitgevoerd. Onze cliënten kunnen niet wachten tot hun volgende OxyGeneo behandeling die in een kuur van 4 tot 6 behandeling. 

Er zijn inmiddels prachtige resultaten in zowel Nederland als wereldwijd  bereikt met deze revolutie in huidverzorging.

Ervaar OxyGeneo zelf!

De OxyGeneo behandeling heeft 2 varianten die in een behandelkit van 6 behandelingen wordt geleverd;

  • NeoRevive voor huidverjeugdiging en anti-aging.
  • NeoBright voor huidverjeugdiging, verhelderen van de teint en vermindering van pigmentvlekken.

Elke behandelkit bestaat uit een speciaal kopstuk waarop een gepatenteerde capsule zit die de CapSugen wordt genoemd. De CapSugen wordt op de behandelapplicator geplaatst. Daarnaast zit er in de kit een speciaal geformuleerde NeoRevive of NeoBright Gel die op huid wordt aangebracht. De gels bestaan uit ingrediënten die onomstotelijk bewezen hebben een positieve werking op de huid te hebben zoals anti-oxidanten, fruitzuren, retinol, hyaluronzuur en peptiden.

Behandelingen

Oxygeneo Facial neo bright:

De huid zal na de behandeling roze tot rood kunnen worden. Ook is het mogelijk dat de huid gaat schilferen of licht gaat zwellen. In een enkel geval kunnen er korstjes ontstaan.

  • huidverheldering
  • minimaliseert het voorkomen van onregelmatige teint.
  • vermindert het voorkomen van zonne-schade.

Actieve ingrediënten: retinol/vitamine c antioxidant.

Neo revive:

  • verstrakt en verstevigt
  • hydrateert en voedt
  • revitaliseert doffe huid
  • verzacht voorkomen van fijne lijntjes&rimpels

Hoe gaat de behandeling in zijn werk

Microdermabrasie is een veilige mechanische peeling die de dode huidcellen verwijdert met behulp van fijne kristallen en zo de huid direct gladder maakt. Met als resultaat een stralende huid.

De behandeling

1. Start de behandeling. De applicator heeft een speciaal vibrerend algoritme en geeft rood licht gedurende de reinigende en exfoliërende stap van deze behandeling. Wanneer de CapSugen in contact komt met de gel op het gelaat vindt er een reactie plaats waarbij kleine koolstofdioxide belletjes op het huidoppervlak vrijkomen. De CapSugen lost geleidelijk op waarbij deze een lichte mechanische exfoliatie bewerkstelligt. Dankzij de combinatie met de licht exfoliërende werking van fruitzuren is deze peeling vrijwel net zo effectief als een microdermabrasie behandeling maar milder en daarmee ook geschikt voor een gevoelige huid.

De koolstofdioxide belletjes die op het huidoppervlak uiteenspatten imiteren het effect van warmwaterbronnen en zorgen voor een reactie in de huid die bekend staat als het Bohr-effect. Het lichaam wil namelijk de koolstofdioxide neutraliseren en stuurt zuurstofrijk bloed naar het behandelgebied. Deze verhoogde zuurstofvoorziening van binnenuit resulteert in een verbeterd celmetabolisme, verhoogde opname van actieve werkstoffen van de speciale gel en geeft direct een heldere stralende teint die met zuurstofbehandelingen wordt geassocieerd.

Het voordeel van OxyGeneo ten opzichte van zuurstofbehandelingen is dat deze technologie werkt met natuurlijke zuurstof van binnenuit waardoor er geen extra vrije radicalen vrijkomen. Dit in tegenstelling tot zuurstofbehandelingen die  van buitenaf op de huid wordt ‘gespoten’. Overigens heeft de huid niet veel zuurstof nodig om goed te kunnen functioneren maar is een lichte verhoging al voldoende voor een mooi resultaat. OxyGeneo heeft klinisch aangetoond het zuurstofniveau in de huid te verhogen.

Oxygeneo Facial : reinigen, stomen, mee-eters verwijderen,Oxygeneo, Cream masker, ultrasound, High frequent en algen masker! €90,00