010 844 34 86
Strevelsweg 700 unit 208,
3083 AS Rotterdam
Maandag t/m zaterdag 10:00-19:00
Zondag gesloten

Meso skin boost

Meso skin boost

Met mesotherapie bereiken wij uitstekende resultaten bij het tegengaan van huidveroudering en bij de behandeling van bepaalde rimpels die niet met fillers of botox behandeld kunnen worden. Deze skin boost zorgt bovendien voor een gezonde en stralende teint.
De Meso Skin boost stimuleert sterk uw eigen fibroblasten. De fibroblasten worden aangezet tot de aanmaak van collageen en elastine.
Uw huid wordt gladder, strakker en mooier. Meso Skin boost is de klassieke mesotherapie die wordt toegepast op uw gehele gezicht, hals of eventueel decolleté. Bij deze behandeling maken wij gebruik van een speciale cocktail die speciaal voor u aangemaakt wordt voor het beste resultaat van je huid. Ook zorgt het ervoor dat de hydratatie van je huid verbeterd ideaal behandeling voor een droge huid.

Met behulp van een heel dun naaldje(24 naaldje) en een kleine hoeveelheid hyaluronzuur wordt de mesotherapie behandeling uitgevoerd. Lijntjes en een slappe huid worden door middel van deze kleine prikjes niet opgevuld, maar van binnenuit hersteld waardoor de doorbloeding en de stofwisseling worden gestimuleerd. De behandeling wordt in hoge snelheid uitgevoerd waardoor het nagenoeg pijnloos is.

Resultaat:

  • Een betere hydratatie van de huid
  • De huidstructuur wordt verfijnd
  • Gezonde kleur (erg goed voor rokers)
  • De totale huidconditie verbetert

Meso skin  boost is geschikt voor gelaat, hals en decolleté. Mesotherapie kan worden toegepast totdat men tevreden is met het resultaat. Dit kan na 1, 2 of 6 behandelingen zijn, afhankelijk van de huidconditie. Mesotherapie is vrijwel pijnloos, de kans op infectie of allergie is kleiner dan 0,01%, maar dit heeft geen invloed op het resultaat.

Behandelingen