010 844 34 86
Strevelsweg 700 unit 208,
3083 AS Rotterdam
Maandag t/m zaterdag 10:00-19:00
Zondag gesloten

Hifu

Hifu

Productomschrijving

De HBC PRO HIFU combineert hifu huidverstrakking, vetverwijdering en hifu-vagina functie in één apparaat. HIFU is de nieuwste prestatie van ultrasone anti-verouderingsbehandeling, waarbij gebruik wordt gemaakt van de kenmerken van krachtige ultrasone energie met een zeer hoge intensiteit, waarbij nauwkeurig wordt scherpgesteld op de ondiepere 3 mm diepte en de  SMAS diepte van 4,5 mm. De zeer gefocuste energie zorgt ervoor dat de SMAS laag weer collageen produceert waardoor gedeeltelijk het verouderingsproces stopt en weer nieuwe bindweefel (elastine en collageen) gaat produceren. De HBC PRO HIFU stimuleert het herstelproces dat bestaand collageen in de dermislaag versterkt.

Het systeem zendt ultrasone energie onder het oppervlak van de huid uit om de lagen op te tillen, waardoor de rimpels en de slappe huid aanzienlijk strakker en gladder worden. Het is ideaal voor het behandelen en vastzetten van losse, slappe huid in het gezicht, nek, onder de kin, langs de kaaklijn en het voorhoofd. Het is ontworpen voor patiënten die ambivalent zijn over een chirurgische facelift en het uiterlijk verbeteren met een niet-operatieve behandeling.

Hifu vet verwijdering

Het systeem genereert gerichte energie en gaat dieper in de huid om cellulitis te verbreken. Het is een invasieve, indrukwekkende en langdurig effectieve behandeling om vet te verminderen, vooral voor de buik en dijen. Het richt zich op vet van 13 mm (penetratiediepte), vetweefsel wordt verwarmd en combineert met hoge energie een perfecte en effectieve penetratie om het vet op te lossen, tijdens de behandeling worden de triglyceriden en vetzuren afgescheiden door het metabolismeproces, vaatjes en zenuwen worden hier niet door beschadigd.

Hifu vaginale verjonging

De HIFU vaginale cassette maakt gebruik van de nieuwste geavanceerde Ultrasone techniek waarin al zeer veel onderzoek en studie vooraf aan is gegaan. Nieuwste prestaties van geavanceerde ultrasone studie, de energie focust zich nauwkeurig op de vereiste diepte en 360 graden circulaire emissie is in de vorm van thermische energie in het vaginale slijmvlies, spieren, stimuleert de lamina geschikte en spiervezels bij celregeneratie. En terwijl het vriespunt begon toen het centrum wedergeboorte van collageen, elastische dubbele versterkende zorgplaats begon uit te stralen. Niet-invasieve manier om te behandelen, vaginale wand te verbeteren, een uitgebreide oplossing voor het probleem van vaginale ontspanning. Terwijl het activeren van de herstructurering en regeneratie van collageenlaag, effectieve verandering vaginale elasticiteit probleem. En geen wond, geen herstel, geen behoefte aan meerdere behandelingen om de privacy van het compacte programma te verbeteren.

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) is gericht op het verjongen en verstrakken van de huid, zonder cosmetische ingrepen. Tijdens deze facelift-therapie worden namelijk geluidsgolven en energiepulsen in diepere lagen van de huid afgegeven, die zich omzetten in warmte. In het onderhuidse bindweefsel ontstaat vervolgens een bepaalde hitte, waardoor je huid zich samentrekt en dat draagt bij aan een gladder en strakker effect. Het resultaat is vrijwel direct zichtbaar.

Voordelen

Ultherapy is een doorbraak van de niet-chirurgische behandeling, stimuleert de huidregeneratie van het huidweefsel door middel van echografie, om de behandeling van anti-aging te bereiken en rimpels te verminderen. Verbetering van de wenkbrauw, gezichtsverloop verminderen, rimpels gladmaken en ogen helderder maken. De verzakte huid kan worden opgetild en vastgezet, zodat de veroudering van de neus, mond en onderkaak wordt verbeterd. Over het algemeen heeft het ook andere voordelen, zoals een strakkere onderkaak, verbetering van de huidtextuur, het kan alles strakker maken. Ultherapy heeft de certificering gekregen, de beste manier om veroudering van de huid te behandelen. Ultherapy is hoofdzakelijk bedoeld voor behandeling van gezicht en nek. Het is een effectieve manier om een onderkin te behandelen, fijne lijntjes, rimpels en nekrimpels. Speciaal voor verbetering van wangen, kinlijn, maakt gezichtslijnen gladder, zelfs de vervelendste rimpels krijgen de beste behandeling, alleen maar door de Ultherapy.Het therminale effect heeft een dubbele aanpak op onderkin, maar heft het eerste effect op het collageen van de huid en de SMAS onmiddellijke contractie die een effectieve behandeling kan bereiken. Het tweede is het recombinant collageenhuidweefsel-verwarmingseffect na lange tijd. Het zal in overeenstemming zijn met de menselijke aard en verschillen in reactietijd, omdat het nieuwe collageen tijd nodig heeft voor spieropbouw, de meeste mensen hebben resultaat van de effectieve behandeling na ongeveer 3-6 maanden. Het voordeel van Ultherapy is, de beste regeneratietherapie door persoonlijke exclusieve transducer een doelgerichte kuur gegeven kan worden en afhankelijk van de huidconditie, de uitgebreidheid van de behandeling, de recordwaarde van de behandeling, de collageenhyperplasie na 1 kuur de verbetering en het effect 1 tot 2 jaar zichtbaar blijft.

Behandel mogelijkheden

 • Trekken en strakker maken van de wangen
 • Verbeteren van de kinlijn
 • Maakt de huid weer delicaat en stralend
 • verwijderd en voorkomt nekrimpels
 • Verbetering van de huidelasticiteit en contouren
 • Maakt het voorhoofdhuidweefsel strakker
 • Verbetering van de wenkbrauwlijn en elimineert rimpels op het voorhoofd, rond ogen en lippen.

Voor wie?

 • Mensen met rimpels in het gezicht, kraaienpootjes, voorhoofd rimpels, rimpels rondom de mond, nek, striae, dijen en andere plaatsen waar rimpels voorkomen.
 • Huidveroudering, ontspannen gezicht, hangende kaken, dubbele kin, hangende ogen of wenkbrauwen enz.
 • Losse huid, gezichtshuidontspanning, armen, buik, billen na gewichtsverlies.

Voor wie niet?

 • Zwangere vrouwen.
 • Patiënten met ernstige hartaandoeningen, diabetes en hyperthyreoidie
 • Kankerpatiënten met uitzaaiingen.
 • Littekens na operatie welke nog niet genezen zijn.
 • Wanneer binnen een jaar nog injecties of botox toegepast is
 • Mensen met een onrealistische fantasie.

Meest gestelde vragen

Hoe werkt het systeem?

Net zoals bij elk ultrasonisch apparaat, word teen gladde hendel op de huid geplaatst, waarna een foto in het scherm verschijnt. Dezelfde hendel zal de geconcentreerde lage energie afgeven om dieper in de huid te geraken. De reactie van de huid is collageen aanmaken door de schade welke ontstaat door deze energie. Door de nieuwe collageenaanmaak ontstaat de balans van de huid op natuurlijke wijze.

Wat is het verschil tussen deze therapie en andere niet chirurgische behandelingen?

Ultherapy is de enige echotherapie voor de huid met een zeer geavanceerde technologie. Ultrasound kan de onderliggende huid te inspecteren en daardoor een accurate behandeling bieden. Het is veilig en geeft bevredigende resultaten.

Wat is het behandel proces?

Ultherapy is een comfortabele therapie, zonder verdoving, wanneer de ultrasound het subcutane weefsel binnen penetreert, zal de patiënt een gevoel van warmte en milde naalden voelen op deze manier kan de Ultherapy diep in de huid doordringen en de huid strak trekken. Dit geeft een duidelijk en langdurig effect. Een complete behandeling duurt ongeveer 60 minuten en de patiënt kan direct daarna de dagelijkse bezigheden weer oppakken. De huid zal enkele uren rood zijn, echter zal dat na enige uren vervagen.

Moet de behandeling meerdere malen herhaald worden?

De meeste patiënten zien na 1 of 2 behandelingen het effect. Uw behandelaar zal het aantal behandelingen bepalen en adviseren. Er zal een foto genomen worden voor de behandeling, zodat u het proces kunt volgen en progressie zult zien. Elk deel van het gezicht kan behandeld worden en eveneens de nek. Bij een complete behandeling van gezicht en nek, zijn de beste resultaten te behalen.

Het effect na de behandeling

Huidherstel is een geleidelijk proces in plaats van een direct effect! Omdat het nieuwe collageen tijd nodig heeft en de spieren moeten opnieuw opgebouwd worden. Daardoor gaat het proces bij behandeling met ultrasound geleidelijk.

Direct na behandeling

 • Direct een trekkend gezicht
 • Verbetering strak gevoel

Eerste maand na behandeling

 • Progressie
 • Zichtbaar verbeterde huid
 • Strak gevoel, Strakker gezicht en Gladde huid

3 Maanden later

 • Meer zichtbaar verbeterde huid
 • Vooruitgang
 • Strakker gezicht
 • De omtrek van het gezicht is duidelijker