010 844 34 86
Strevelsweg 700 unit 208,
3083 AS Rotterdam
Maandag t/m zaterdag 10:00-19:00
Zondag gesloten

Medik8

Medik8 Behandelingen

Medik8 is een toegewijd professioneel huidverbeteringsmerk en wij geloven dat u het gewenste resultaat het best kunt bereiken door uw plaatselijk erkende Medik8 salon te bezoeken voor professionele behandelingen. Volg daarna hun advies, gevolgd door een op maat gemaakte routine van Medik8-producten voor thuisgebruik om de resultaten te optimaliseren.

Vind je perfecte behandeling

Je ervaart niet alleen een welverdiende heerlijke verwenbehandeling maar daarnaast geven Medik8-professionals deskundig advies op maat over uw specifieke huidprobleem. Met een uitgebreid behandelmenu van huidverjongende facials, heerlijke oogrituelen en vernieuwende lichaamsbehandelingen tot peelings, er is een behandeling voor iedereen.

Medik8 peelings

Chemische peelings zijn ontwikkeld om de huidtextuur en het uiterlijk van de huid te verbeteren met behulp van goed ontwikkelde, zeer sterke zuren. De bovenste lagen van de huid worden zachtjes afgeschilferd om een heldere, jonger uitziende huidteint te onthullen. Medik8 heeft een reeks van Time-Release chemische peelings van verschillende sterkten en samenstellingen om verschillende huidproblemen aan te pakken, zoals acne of pigmentatie. Time-Release technologie betekent dat de zuren langzaam in de huid worden afgeleverd om een comfortabele ervaring te behouden.

Medik8 facials

Naast peelings bieden we ook verwennende professionele gezichts- en lichaamsbehandelingen die meestal stappen omvatten zoals peeling, gezichtsbehandelingen, massage en hydratatie om uw specifieke huidproblemen aan te pakken. Het gebruik van producten van professionele sterkte in een reeks behandelingen helpt de huidtextuur en huidstevigheid te verbeteren terwijl de huid straalt.

Facials vs Peels

Iedere Medik8 behandeling, facial of peel, maakt gebruik van onze beste technologie. Niet alleen bewezen actieve ingrediënten voor zichtbare huidverbeteringen, maar ook een sensorische ervaring. Er zijn echter enkele verschillen. Kies een behandeling op basis van de resultaten die u wilt en uw levensstijl op dat moment.

Kenmerken van Medik8 peelings

 • Ongeëvenaarde resultaten
 • Lange-termijn zichtbare verbeteringen
 • Optimale gezondheid van de huid
 • Korte downtime (time-release)
 • Op maat gemaakt voor uw huiddoelen
 • Progressieve & cumulatieve resultaten
 • Formules voor mono of gemengde peelings
 • Ontwikkeld voor gebruik met modaliteiten

Kenmerken van Medik8 facials

 • Direct glanzende resultaten
 • Verwennerij met resultaten
 • Bewezen onderzochte ingrediënten
 • Perfect voor tijdens lunchpauze/vakantie
 • Ultra luxe ervaring
 • Enkele behandeling of deel van een kuur
 • Verwaarloosbaar risico op downtime
 • CSA in iedere gezichtsbehandeling

CSA in iedere behandeling

Medik8 is CSA en dat is niet anders voor onze professionele behandelingen. Iedere behandeling in de salon bevat vitamine C en zonbescherming en de laatste stap van uw behandeling wordt thuis uitgevoerd met het aanbrengen van Intelligent Retinol 3TR Intense of Crystal Retinal 3 (afhankelijk van uw behandeling en advies van de specialist).

Algemene vragen over behandelingen

Hieronder staan de meest voorkomende vragen die ons worden gesteld met betrekking tot Medik8 salon-behandelingen. Mocht u een vraag hebben die hier niet vermeld staat, neem dan gerust contact met ons op. Onze Accountmanagers en Trainers helpen u graag.

Medik8 is een professioneel huidverbeteringsmerk. Dit betekent dat we voornamelijk worden verkocht door getrainde professionals via
verkooppunten zoals artsenpraktijken, medische en premium spa’s, huidklinieken en salons, evenals enkele premium apotheken en gespecialiseerde websites.

GELEID DOOR PROFESSIONALS

Het is belangrijk voor ons dat we een professioneel geleid merk blijven, omdat we actieve middelen en klinisch bewezen ingrediënten gebruiken om u verbluffende resultaten te bieden. Wij geloven dat om echt de allerbeste persoonlijke aanbevelingen te kunnen geven, een gepersonaliseerde huidverbeteringsanalyse van een getrainde professional nodig is.

Onze ervaring is dat retail huidverzorgingsmerken vaak relatief hoge prijskaartjes hebben met een mooie verpakking en getreatmentsur, maar met beperkte activiteit van ingrediënten dat gewoon niet goed genoeg is voor ons. Om eerlijk te zijn, missen veel andere professionele merken de aantrekkingskracht van populaire merken die je in het warenhuis kunt vinden. De professionele huidverbeteringslijn van Medik8 streeft ernaar alles te leveren: resultaten, professioneel advies, mooie verpakkingen, mooie geuren en texturen. Waarom kiezen tussen ervaring en resultaten, als Medik8 beide heeft?

WAT IS COSMECEUTISCHE HUIDVERBETERING?

Cosmeceuticals zijn producten die biologisch actieve ingrediënten bevatten die de effectiviteit van huidverbetering verbeteren. In plaats van te verwachten dat een vochtinbrengende crème alleen zijn basiswerk doet, wordt aangenomen dat een cosmeceutische vochtinbrengende crème een of meer actieve stoffen bevat die huidvoordelen bieden die veel groter zijn dan alleen oppervlakkige hydratatie. Medik8 is een cosmeceutisch merk omdat we hoogwaardige actieve stoffen en bewezen ingrediënten gebruiken in al onze producten. We gebruiken veel ingrediënten die klinisch zijn getest en hebben origineel onderzoek om producten te maken waarvan u kunt vertrouwen dat ze werken. Natuurlijk worden alle beloften die we doen over resultaten, onderbouwd door testen, onderzoek en feedback.

WAAROM HEB IK EEN PROFESSIONELE HUIDSPECIALIST NODIG?

Om dezelfde redenen waarom u een tandarts of een arts bezoekt – gekwalificeerde en getrainde huidtherapeuten hebben expertise in het geven van aanbevelingen op maat om een betere huidgezondheid te bereiken. Medik8-behandelingen zijn alleen beschikbaar via getrainde professionals. Medik8 geregistreerde therapeuten zijn intensief opgeleid in de basisfysiologie en kunnen uw huid met succes analyseren en echte, zichtbare resultaten leveren met de producten en behandelingen die zij aanbevelen.

HOE TRAINEN WE ONZE HUIDTHERAPEUTEN?

Alle trainingen en opleidingen beginnen op ons hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk met ons Education-team. Het Education-team traint de trainers en specialisten van over de hele wereld via lessen, evenementen en webinars. De trainers kunnen vervolgens specialisten in hun eigen land leren over Medik8-producten en -protocollen. Alle Medik8-verkopers moeten worden getraind om Medik8 te verkopen. Dit betekent dat ze een training hebben gevolgd en zijn geslaagd voor beoordelingen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de best mogelijke service ontvangt.

12 Weeks to WOW is een persoonlijke training voor je huid. Bezoek tweewekelijks uw eigen Medik8 professional die u zal begeleiden tijdens een 12-weekse professionele peelingkuur in de salon en thuisgebruik van onze prachtige Medik8 producten hetgeen resulteert in een prachtige, vernieuwde huid. Lees hier meer over het programma of neem contact op voor meer informatie. Bekijk #Medik8WOW op Instagram om de nieuwste resultaten van over de hele wereld te zien.

BEWEZEN WETENSCHAP

Medik8 is sinds 2009 een toonaangevend professioneel huidverbeteringsmerk, simpel gezegd: we weten welke ingrediënten werken. Wij zijn uitvinders van de CSA-filosofie: vitamine C gevolgd door zonbescherming overdag, vitamine A ’s nachts. Dit zijn de ingrediënten waarvan is bewezen dat ze werken, gepubliceerd in honderden onderzoeken in wereldberoemde artikelen voor huidverbetering en dermatologie en tijdschriften over de hele wereld. Voor ons is het bewijs onweerlegbaar.

BETERE FORMULES

Het identificeren van de juiste ingrediënten is 1 ding, maar ze absoluut op de huid laten werken is een hele andere discipline. Dat is waar ons ongelooflijke, bekroonde en patenthoudende team van wetenschappers op locatie tot hun recht komt. Omdat alles door ons in eigen beheer wordt gedaan, weten we de oorsprong van al onze ingrediënten, mengen we ze in onze eigen productiefaciliteit en verpakken en verzenden we ze uiteindelijk ook allemaal zelf. Noem ons cynisch, maar we vertrouwen gewoon niemand anders om het voor ons te doen. Op deze manier kunnen we achter al onze producten staan, wetende dat ze het beste zijn.

STABILITEIT STABILITEIT STABILITEIT

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Het gebruik van de juiste ingrediënten is niet voldoende, tenzij je ze kunt stabiliseren. Dit betekent dat de actieve ingrediënten het verst en krachtigst blijven gedurende de periode na opening. Wist je dat we al onze vitamine A-producten actief testen om er zeker van te zijn dat hetzelfde % actieve stof dat er op dag 1 is, er ook is tijdens de allerlaatste applicatie? Vraag een ander huidverzorgingsmerk of ze hetzelfde doen. U krijgt waarschijnlijk een heel ander antwoord.

DE BESTE HUIDTHERAPEUTEN

Niet alleen onze retailproducten zijn eersteklas, maar onze salonbehandelingen zijn ook geweldig. Hoogopgeleide huidspecialisten en therapeuten kiezen ervoor om Medik8 in hun salons te gebruiken omdat ze het allerbeste willen. In ruil daarvoor zorgen we ervoor dat onze professionals die onze professionele behandelingen over de hele wereld leveren, zorgvuldig zijn getraind in de protocollen en technieken van Medik8 om ervoor te zorgen dat elke ervaring die u heeft, echt onvergetelijk is.

EEN ANTI-AGEING MERK DAT DENKT ALS EEN NATUURLIJK MERK

Vaak moet u een compromis sluiten tussen een professioneel huidverzorgingsmerk met resultaten of een natuurlijk merk met ethische, goed geproduceerde ingrediënten die voor het milieu zorgen. Met Medik8 kunt u beide hebben. Onze salon plastic flessen zijn van 100% PCR (Post Consumer Recycled) -materiaal. Dit is eigenlijk plastic dat voorheen iets anders was; zoals een melkpak of drankkarton. Alle pompjes en dopjes die we aan de professionele kant gebruiken, zijn volledig recyclebaar en ook gemaakt van 100% PCR. Vanaf juli 2019 werden al onze producten 100% vegan-friendly. Maar we zijn daar niet gestopt.

DUURZAAMHEID

Onze weg naar duurzaamheid is niet alleen ‘greenwashing’. We zijn volledig toegewijd aan het verbeteren van onze positie, maand na maand, jaar na jaar. Al ons glas is gemaakt van 40% gerecycled materiaal, maar we zijn op zoek naar meer (40% wordt als het ‘maximale’ beschouwd, maar voor ons is het gewoon niet goed genoeg. We werken samen met leveranciers om te zien hoe we dit kunnen verbeteren.). We streven er ook naar om milieuvriendelijk te zijn in alles wat we doen. In 2018 hebben we bijvoorbeeld 3 ton plastic uit onze verpakkingen verwijderd en al onze dozen zijn gemaakt van FSC-papier en zijn volledig recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Onze ultieme missie? Bekend staan als ’s werelds meest duurzame professionele huidverbeteringsmerk’.

Bij Medik8 geloven we dat echte huidgezondheid begint met behandelingen. Wanneer expertanalyse wordt gecombineerd met professionele behandelingen, worden de resultaten uitgesproken. Wanneer professionele aanbevelingen worden gevolgd met geavanceerde thuiszorg, worden die resultaten langdurig.

ONZE BENADERING

Sinds onze lancering in 2009 hebben we het onze missie gemaakt om voor elke klant de meest efficiënte weg naar huidgezondheid te schetsen. Tot op de dag van vandaag is die reis altijd begonnen bij u, onze klant.

Ons uitgebreide trainingsprogramma is ontwikkeld om de bestaande vaardigheden van therapeuten te verbeteren. Door middel van een reeks cursussen, waarvan velen in onze speciale trainingsfaciliteit in het VK worden gehouden, bouwen ze voortdurend voort op hun huidige repertoire; bestuderen van geavanceerde protocollen en innovatieve technieken terwijl ze werken aan het behalen van de felbegeerde status van een ‘Medik8 Skincare Professional’. Deze certificering is niet alleen een indicatie van hun kennis, maar een universele erkenning van hun vermogen om behandelingen toe te dienen die voldoen aan de hoge, resultaatgerichte normen van het merk Medik8.

Dit zorgt ervoor dat u dezelfde behandeling van hoge kwaliteit krijgt zowel in het Verenigd Koninkrijk, als in Australië, als in Nederland.

We zijn globaal in onze aanpak, met een toewijding aan continu leren dat tot uiting komt in de professionaliteit en zorg die u krijgt telkens wanneer u een van onze officiële verkooppunten bezoekt. Heeft u dit genoegen al gehad?

Bij Medik8 geloven we dat echte huidgezondheid begint met behandelingen. Wanneer expertanalyse wordt gecombineerd met professionele behandelingen, worden de resultaten uitgesproken. Wanneer professionele aanbevelingen worden gevolgd met geavanceerde thuiszorg, worden die resultaten langdurig.

ONZE BENADERING

Sinds onze lancering in 2009 hebben we het onze missie gemaakt om voor elke klant de meest efficiënte weg naar huidgezondheid te schetsen. Tot op de dag van vandaag is die reis altijd begonnen bij u, onze klant.

Ons uitgebreide trainingsprogramma is ontwikkeld om de bestaande vaardigheden van therapeuten te verbeteren. Door middel van een reeks cursussen, waarvan velen in onze speciale trainingsfaciliteit in het VK worden gehouden, bouwen ze voortdurend voort op hun huidige repertoire; bestuderen van geavanceerde protocollen en innovatieve technieken terwijl ze werken aan het behalen van de felbegeerde status van een ‘Medik8 Skincare Professional’. Deze certificering is niet alleen een indicatie van hun kennis, maar een universele erkenning van hun vermogen om behandelingen toe te dienen die voldoen aan de hoge, resultaatgerichte normen van het merk Medik8.

Dit zorgt ervoor dat u dezelfde behandeling van hoge kwaliteit krijgt zowel in het Verenigd Koninkrijk, als in Australië, als in Nederland.

We zijn globaal in onze aanpak, met een toewijding aan continu leren dat tot uiting komt in de professionaliteit en zorg die u krijgt telkens wanneer u een van onze officiële verkooppunten bezoekt. Heeft u dit genoegen al gehad?