010 844 34 86
Strevelsweg 700 unit 208,
3083 AS Rotterdam
Maandag t/m zaterdag 10:00-19:00
Zondag gesloten

Circadia behandeling

Circadia behandeling

Onze gespecialiseerde behandelingsproducten gebruiken innovatieve ingrediënten en technologieën om een grote hoeveelheid huidaandoeningen aan te pakken, waaronder veroudering, acne, dehydratie, pigmentatie en rosacea.

Door regelmatige professionele behandelingen aan te vullen met een aangepaste thuisverzorging die consequent wordt aangebracht, worden beiden door elkaar versterkt en krijg je een sneller én beter resultaat.

Swich

Deze unieke behandeling werd door Dr. Pugliese ontworpen om de optimale uitstraling van de huid te herstellen zonder de beschadiging of hersteltijd van reeds bestaande peeltechnieken.

Maskers

Of je nu de huid wil kalmeren na extracties, haar meer energie wil geven of juist extra beschermen, in ons gamma vind je het juiste masker om een gelaatsbehandeling gepast af te werken.

Enzymen

Een mild alternatief voor chemische peelings waarbij dode huidcellen en onzuiverheden worden verwijderd, zonder schade aan te richten aan de huid en dus geschikt voor alle huidtypes.

Oxygen Rx

De antibacteriële werking zorgt voor een erg doeltreffende behandeling van acne en een vette huid, terwijl vaat-vernauwende eigenschappen kalmerend werken bij spatadertjes en rosacea.

Chemische Peelings

Leer de pK Peel Series kennen: van de heel lichte melkzuren over de populaire salicylzuren tot de meer agressieve Jessner, vraag aan jouw specialist naar de peeling die het best bij jouw huid past.